Huisdieren en beveiliging


dog-by-sofa--modern-lifestyle--interiors-wallpaper-92625[1]

Heeft u huisdieren? Ook daarin bieden wij oplossingen als het gaat om de juiste beveiligingssystemen. Met huisdieren is het namelijk van groot belang om daar rekening mee te houden bij het  plaatsen van alarmsystemen.  De meeste alarmsystemen kennen ruimtelijke detectors. Deze detectors  reageren daarentegen ook op rondlopende huisdieren zoals honden of katten. U hoeft zich echter geen zorgen te maken. Met  behulp van onze service zijn er eenvoudig manieren om dit probleem op te lossen, zoals:
Aparte ruimten
De meest eenvoudige oplossing is om de huisdieren ’s nachts en als u weggaat veilig onder te brengen in een  niet ruimtelijk beveiligde ruimte, zoals bijvoorbeeld een garage, een gang, een speciale kamer of kennel.

 

Rondom detectie

Een tweede oplossing is om een deel van het huis te voorzien van ‘schildetectie’. Dit betekent dat bijvoorbeeld de woonkamer en de keuken worden  voorzien van contacten op alle ramen en deuren, eventueel aangevuld met een aantal glasbreukmelders. Het is dan vrijwel onmogelijk om deze ruimten binnen te gaan zonder alarmering te veroorzaken. Zo kunnen uw honden, katten, maar ook uzelf vrij door deze ruimtes bewegen.

Huisdiervriendelijke detectors

Daarnaast bestaan er ook speciale ‘huisdiervriendelijke’ detectors, dit zijn gecombineerde passief InfraRood en  radar  detectors. Mits goed geplaatst en goed ingesteld maken zij onderscheid tussen rondlopende personen en kleinere huisdieren. Deze detectors zijn toe te passen bij maximaal één hond ter grootte van een Golden Retriever, twee kleine honden of drie katten.

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie hierover, wij adviseren u graag!

U kunt ons contacten op onze contact pagina